Dit draag je tijdens een avond uit | Fashionchick

2022-05-22 01:05:23 By : Mr. Marc Liang

De post pandemic- en warme avonden zitten in ons vizier. Een goede reden om je uitgaansoutfits uit het stof te halen en eens goed onder de loep te nemen. Tijd voor een frisse wind? Of blijf je trouw aan je favoriete feestpakje? Dit zijn de trends. 

Van chique diners tot cocktailavonden, een avond uit is een heel breed begrip. Voor de ene avond is een nette pantalon een goede keuze, voor de andere draag je liever een minirok of mooie jurk. Je schoenen zijn afhankelijk van de gelegenheid en de hoeveelheid stappen die je zult moeten zetten. Ben je een diehard die een hele nacht op hakken kan lopen? Vooral doen. Maar wanneer je dit niet gewend bent, is het verstandiger om te starten met het dragen van hakken tijdens een diner. Uiteindelijk kies je natuurlijk voor een outfit waar jij je goed bij voelt en die bij je past. Maar die vind je niet zomaar, zeker niet na twee jaar stilte. Daarom wat outfitinspiratie.

Wanneer je niet weet wat je aan wilt trekken, is een maxi-dress een altijd-goed-optie. Je gaat hier zelden mee de fout in. Een maxi-jurk is zo gepakt en kan met de juiste accessoires zowel chic als casual worden gemaakt. Draag je er stiletto’s of sneakers onder, ga je voor fijne sieraden of grove schakels en draag je er een mantel of een bikerjack bij?

By-Bar Jurk Loulou Bhopal Dress - Bhopal Print - Maat L

Penn & Ink | Cramers van Asten

Jurk Blauw s22w430 river 547

Zwarte Maxi Jurk Est'volt Dress Long

Net als de maxi-jurk is een oversized blazer een item dat altijd stijlvol is en waar je zelden de mist mee ingaat. Draag de blazer over een kort jurkje en hoge hakken voor een chique cocktailavond of combineer het grote colbert met een T-shirt, spijkerbroek en een paar hippe sneakers voor een casual pizzadate. 

Oversized Zilver Blazer Dames Zilver

Enkele Knopenrij Blazer Dames Green

Wanneer je geen zin hebt om een stugge jeans of strakke skinny te dragen, biedt een pantalon uitkomst. Deze nette broek is stijlvol en kun je net als een blazer gemakkelijk chiquer of meer comfortabel maken. Wil je voor een baggy vibe gaan? Draag de pantalon dan wat lager op de heupen en combineer hem met sneakers. Een chique avond verdient een mooie blouse en een paar killer heels. 

Zilveren Pantalon Sana Hw Tapered Pants

Penn & Ink | Cramers van Asten

Illusion Pantalon Lichtblauw s22n1133 516

Mes Demoiselles Paris | Cramers van Asten

Mes Demoiselles Kaboul Pantalon Rood - multico

Sinds we de jaren-90-trends weer omarmen, zijn dierenprints niet meer weg te denken uit het modebeeld. Draag een opvallende dierenprint met neutraalgekleurde kledingstukken om alle aandacht naar de print te trekken. Wanneer je helemaal wild durft te gaan, combineer je een luipaard-, slangen- en tijgermotief bij elkaar. Goed voor een uitbundige avond uit! 

Beige Maxi Jurk Alicia Leopard Dress

Bruine Mini Jurk Dr Wild Leopard Mini

Beige Blouse Alicia Leopard Shirt

Alix The Label | Cramers van Asten

Dit zijn de leukste uniseks looks

Dit zijn de allermooiste jurken van de Oscars ooit

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook How to - de drie levels van color-blocking Stijladvies Lees ook Outfitinspiratie voor de lente Stijladvies Lees ook Zo style je de wide-leg deze zomer Stijladvies Lees ook Bereid je voor op Koningsdag - zo draag je oranje Stijladvies Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

How to - de drie levels van color-blocking

Zo style je de wide-leg deze zomer

Bereid je voor op Koningsdag - zo draag je oranje

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.